Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Examen acces expert contabil/contabil autorizat 2009 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

Examen acces expert contabil/contabil autorizat 2009

254 replies to this topic

#161 teo30967

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 45 Postari:

Postat 11 June 2009 - 01:45 PM

cursurile se tin tot acolo unde au fost si cele de diferente de la contabil la expert ?

#162 ctw

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 88 Postari:

Postat 11 June 2009 - 02:32 PM

Citeaza

cursurile pentru pregatire examen acces incep de luni 15 iunie-30iunie
de la 16.30-20.30, se tin la Inst.Victor Babes in amfiteatru
s a facut public astazi pe ceccar buc
Sti pe unde vine Inst. Victor Babes? Locatie-zona???

Merci

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 June 2009 - 02:00 PM

Ciprian

#163 alina_arhire0412

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 11 June 2009 - 04:04 PM

zona metrou eroilor
ratb 104 123 124

#164 Alina7380

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 12 June 2009 - 12:54 PM

Buna

Cam ce-ati reusit sa invatati, mai avem putin si scapam , cica de luni incep cursurile pt bucuresti.
Aveti toate problemele rezolvate la fiscalitate. Ma puteti ajuta, va rog?
PS : alina7380@yahoo.com

Pupik si bafta all

#165 ANA MARIA MIHAI

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 12 June 2009 - 01:17 PM

Buna

Daca esti din Bucuresti si vii la cursuri, ne intalnim si iti dau rezolvarile la fiscalitate.(nu le am in calculator)

#166 camelia_tur

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 12 June 2009 - 05:23 PM

Vezi postareatar, la Jun 10 2009, 11:03 AM, a spus:

Vezi postareacrisstina, la May 25 2009, 09:51 AM, a spus:

Cartea pentru examenul de acces din 2009 a aparut in data de 18 mai. Rog cei care au achizitionat aceasta carte sa ne spuna daca sunt diferente fata de materialele din anul trecut. Va multumesc.
Carte cu grile din 2009 este identica cu cea din 2008.
Cartea CU GRILE ?? :sad: :lnr (51):
Ce grile? Eu am achizitionat cartea cu subiectele propuse din 2009 si nu am vazut nici o grila...Examenul nu consta in subiecte grila, ci in subiecte de sinteza

Spor la invatat tuturor !

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 June 2009 - 02:00 PM

#167 Alina7380

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 12 June 2009 - 06:16 PM

Buna Ana Maria Mihai,

Voi veni de luni la cursuri (ca in sfarsit incep), te rog , sper sa nu uiti problemele de fiscalitate. Multam mult

Spor la invatat

Pupik

#168 ROIA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 13 June 2009 - 11:10 AM

MA NUMESC ROXANA SI AS VREA SA COLABORAM PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR LA CONTA

Vezi postareaIry Irinuca, la Jun 4 2009, 03:43 PM, a spus:

Buna.Daca exista cineva care da examen pentru acces la stagiu CA - 2009, as dorii sa facem schimb de informatii, de sfaturi, de pareri, de ideii....sa incercam sa ne ajutam, sa rezolvam problemele din carte aparuta la CECCAR.
Daca este cineva interesat, sau daca are cineva ceva materiale legate de acest subiect...astept raspunsurile voastre.
O zi minunata va doresc!

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 June 2009 - 02:01 PM

#169 marynad22

Nou

• Members
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 15 June 2009 - 10:54 AM

Vezi postareaAlina7380, la Jun 12 2009, 07:16 PM, a spus:

Buna Ana Maria Mihai,Voi veni de luni la cursuri (ca in sfarsit incep), te rog , sper sa nu uiti problemele de fiscalitate. Multam mult
Spor la invatat
Pupik
BUNA,
CHIAR CREZI CA SE DAU DIN CARTE? AR FI SUPER! ASA MACAR LE-AI PARCURS O DATA SI STII DESPRE CE ESTE VORBA, SPER SA AI GURA AURITA!
MA ALATUR SI EU LA CURSURI!
SALUTARE TUTUROR SI SPOR LA INVATAT!!

Vezi postareanico_stoica, la Jun 5 2009, 09:50 PM, a spus:

Buna tuturor,Am cumparat si eu cartea din 2009 [...]Eu nu am avut cartea pe 2008 asa ca nu stiu ce modificari sunt. Dar am vazut ca a spus cineva ca sunt gresite unele rezolvari. Imi puteti spune, va rog, peste ce rezolvari gresite ati dat voi? Sunt inca la inceputul cartii si sa stiu la ce sa ma astept ...:)Spor la invatat!!!
Buna,

eu am gasit multe conturi trecute gresit, uite iti spun o problema la care eu am crezut de cuviinta ca este tiparita gresit, problema 119 la contabilitate, la anularea amortizarii, conturile trecute in carte nu au ce cauta acolo - este vorba de utilaj, iar ei amortizeaza constructii.
alta problema pe care eu nu o consider corect rezolvata (dar sa nu crezi ca eu am de aface cu asa ceva, eu nu lucrez in domeniu momentan, insa am citit in cateva carti) problema 120, amortizarea incepe din anul N, iulie - deci in anul N sunt 6 luni aortizate, ar trebui luate in calcul si acelea pentru valoarea amortizata in anul N+1;

sper sa nu am eu dreptate si sa fie ok, eu am spus o parere, acum cei care au experienta in domeniu sper sa ne ajute cu lamuriri.

spor la invatat tuturor!

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 June 2009 - 02:02 PM

#170 ctw

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 88 Postari:

Postat 16 June 2009 - 08:36 AM

Cursurile de Luni

Haide sa ii ajutam si pe cei care nu au fost ieri la cursul de Fiscalitate

Luni ( 15.06.2009)
Ceccar Buc
Au fost rezolvate primele 40 de prob din cartea de conta ( prof.Adriana Popa )

Va rog sa postati in fiecare zi ce se intampla pe la cursuri ca asa au toti acces la informatie

Multumesc
Ciprian

#171 magda_23

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 16 June 2009 - 09:33 PM

daca s-ar putea atasa si cursurile ar fi nemaipomenit
multumesc

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 June 2009 - 01:59 PM

#172 alinateodor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 16 June 2009 - 09:41 PM

m-am inscris la ceccar Bacau, pt examenul de acces la stagiu, insa am inteles k nu se sustine examenul la filila din Bacau. ci la filiala din Iasi. Daca mai este cineva din Bacau, si da examen anul asta, poate vrea sa colaboram
id meu este: alinanicoleta85

#173 cdc

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 17 June 2009 - 02:00 PM

Am si eu o rugaminte pentru cei din Brasov. As dori sa iau legatura cu cineva pentru plecarea la Cluj. am inteles ca acolo va fi examenul pentru ca nu ne-am inscris suficienti pt a se organiza la BV

Si va rog daca are cineva cartea de anul acesta sa-mi trimita si mie cele 5 probleme de la conta care sunt in plus acum. mi s-a spus de la ceccar ca sunt 2 din cele rezolvate si 3 nerezolvate.

mail ccolacel@yahoo.com

#174 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 17 June 2009 - 02:53 PM

cei din Bucuresti ar putea veni la cursuri, sunt foarte utile.

#175 adrianacosmin

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 17 June 2009 - 04:32 PM

merg si eu la examen acces la iasi.contacteaza-ma pe email adriana.chiritescu@yahoo.com

Vezi postareaalinateodor, la Jun 16 2009, 10:41 PM, a spus:

m-am inscris la ceccar Bacau, pt examenul de acces la stagiu, insa am inteles k nu se sustine examenul la filila din Bacau. ci la filiala din Iasi. Daca mai este cineva din Bacau, si da examen anul asta, poate vrea sa colaboram
id meu este: alinanicoleta85

#176 Cristi Mihordea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 17 June 2009 - 04:51 PM

Buna,

A verificat cineva diferentele din carte cu subiecte propuse 2009 fata de cea din 2008? Care ar fi aceastea, cam cate pe fiecare materie?

Multumesc

#177 emma32

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 17 June 2009 - 04:54 PM

Vezi postareactw, la Jun 16 2009, 09:36 AM, a spus:

Cursurile de Luni
Haide sa ii ajutam si pe cei care nu au fost ieri la cursul de Fiscalitate
Luni ( 15.06.2009)
Ceccar Buc
Au fost rezolvate primele 40 de prob din cartea de conta ( prof.Adriana Popa )
Va rog sa postati in fiecare zi ce se intampla pe la cursuri ca asa au toti acces la informatie
Multumesc
am o rugaminte pt cei care au posibilitatea sa mearga la cursuri, daca se poate sa gaseasca o modaliate de a posta cursurile aici sa putem beneficia si noi de ele

din nefericire la noi nu se fac cursuri pt ca nu suntem inscrisi suficienti :sad:

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 02 July 2009 - 03:23 PM

#178 cdc

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 17 June 2009 - 07:44 PM

mie mi s-a spus de la ceccar ca numai 5 probleme la conta s-au schimbat. 2 rezolvate si 3 nerezolvate

#179 luiza1010

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 18 June 2009 - 01:52 AM

Buna
Am citit post`urile voastre si chiar ma luat panica...M-am inscris la examen si am cumparat cartea crezand ca atat este de invatat...dar cand am rasfoit`o mi-am dat seama ca ma uit ca matza in calendar...imi dau seama ca nu stiu nimic...de aceea m-am hotarat sa va cer ajutorul...daca este cineva care imi poate explica acele probleme si ma poate scoate din aceasta ceatza ar fi nemaipomenit..sau cineva care imi poate oferii meditatii...imi doresc foarte mult sa iau acest examen..Adresa mea de e`mail este : oanaluiza1@yahoo.com....Astept cu nerabdare orice sfat.
Va multumesc.

#180 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 18 June 2009 - 07:43 AM

sfatul meu e sa te apuci singura sa inveti, sa citesti legislatia si sa incerci sa intelegi singura. daca abia acum constati ca nu intelegi nimic si te apuci de invatat, eu te sfatuiesc sa o lasi pt anul viitor. aloca pt examenul asta cel putin 3 luni studiu avans si mergi si la cursurile organizate de Ceccar.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL