Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Atitudine moderatori?.... - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Atitudine moderatori?....

3 replies to this topic

#1 florinval90

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 20 October 2009 - 11:10 PM

Am pus o intrebare de bun simt, fara sa jignesc pe nimeni in topicul asta

http://conta.money.ro/forum/index.php?show...c=38068&hl=

Sper sa nu se supere moderatorii de bun simt, insa moderatorul care a inchis topicul s-a comportat exact ca un doberman (probabil Alupei e un nume predestinat). Nu da un raspuns de bun simt si mai si inchide topicul. Deraja chiar asa de tare? Poate sunt imobilizat la pat si nu ma pot deplasa, iar la telefon nu pot obtine relatii sau poate e alt motiv pe care nu vreau sa il fac public, chiar te macina curiozitatea asta tare?

Daca la un topic normal mi se inchide topicul ma astept sa primesc bann ca am avut tupeul sa intreb ce e cu atitudinea asta. Exista ceea ce se numeste IP dinamic si as putea sa ii dau de munca doamnei Alupei daca chiar nu are treburi mai bune, asa ca redeschideti topicul in cauza ca dovada de buna credinta

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 22 October 2009 - 10:31 AM

ma lasi cu gogosile tale ?? ti-e lene sa dai un telefon si sa-ti afli singur informatiile !! :smile:

daca cereai frumos redeschiderea topicului, o aveai ! asa, ai suspendat dreptul de a posta pe termen nedefinit, pt atac la persoana !!
cat priveste clonarea contului, banarea se poate face din radacina ... asa ca n-o sa am prea mult de lucru; viteji ca tine au mai fost p-aici, eu timp si nervi am pt faze d-astea, asa ca hai sa te vad ce tare esti :frusty:

LATER : cum vad ca ai posibilitatea sa intri pe net, f. usor poti intra si pe site-ul BRD unde gasesti nr. de tel. la care iti rasp. un consultant, eu am sunat si am aflat toate informatiile in 2 minute, UN SIMPLU TELEFON la 021.3026161/2, putoare ce esti - da' gura mare si tupeu ai cat cuprinde !! :pullhair: in loc sa fi postat aici, mai bine iti foloseai timpul si inteligenta (?? ops) sa iti rezolvi repejor problema singur - nu sa incarci forumul cu mesaje aiurea !!

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 24 October 2009 - 09:12 AM

#3 butelie

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 188 Postari:
  • Interests:timpul liber

Postat 22 October 2009 - 11:00 AM

Si eu zic ca este bine sa iei informatia cat mai de la sursa , pentru ca se poate intampla sa-ti raspunda o persoana care nu are habar !
Atitudinea moderatorilor este una cat se poate de corecta si absolut normala .
Din pacate foarte multe persoane vor raspunsuri personalizate deoarece le este lene sa caute !

#4 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 24 October 2009 - 08:00 PM

Otilia, eu in locul tau nici nu mai oboseam sa-i raspund, cu atat mai mult sa sun la banca. Uite cum ai pierdut din timpul tau, 5minute (tel)+ inca cateva minute pentru a scrie raspunsul.
Astfel de persoane nu merita nici cea mai mica osteneala.
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL